Despre Eveniment

Be More Productive a pornit din dorinta de a gasi un mod cat mai eficient prin care sa ajutam oamenii aflati in pozitii de conducere. Indiferent de marimea lor, companiile sunt intr-o continua schimbare, iar aceasta aduce diferite provocari atat la nivel de echipa, cat si pentru manageri. Ne dorim ca aceasta conferinta sa ofere solutii concrete si imediat aplicabile la cele mai des intalnite probleme de management.

Prezentarile din cadrul conferintei vor aborda subiecte precum:

  • Optimizarea modului de lucru si reducerea de costuri
  • Cresterea productivitatii afacerii prin utilizarea de noi tehnologii si instrumente IT
  • Descoperirea potentialului de crestere al vanzarilor
  • Cresterea Business-ului in mediul online – vizibilitatea si relevanta mesajelor transmise
 
 
 

Speakeri


Agenda Evenimentului

12:30 - 13:00 Welcome
Primirea participantilor. Welcome coffee.
13:00 - 13:25 Alexandru Lapusan - Companiile care nu se reinventează mor
În cadrul conferinței "Be more productive" Alex va vorbi despre necesitatea inovației atât din perspectiva antreprenorului cat și din perspectiva unei companii ce oferă servicii de dezvoltare software, consultanță și digital marketing.
13:25 - 13:50 Sorin Stefan - E-commerce - Oportunitati de crestere a business-ului tau
Ecommerce-ul este unul dintre sectoarele cu cea mai rapida dezvoltare din Romania. Prezentarea te va ajuta sa intelegi cat de mare este piata de e-commerce, cum poate o afacere sa intre in acest domeniu, sa genereze vanzari si cum sa profite de oportunitatile de dezvoltare atat B2B, cat si B2C.
13:50 - 14:15 Ioana Slobozianu - Cum sa cresti vizibilitatea online a companiei tale si sa starnesti interesul publicului tau
Ce trebuie sa faci pentru a imbunatati rezultatele de vanzari sau de generare de leaduri prin intermediul site-ului? Care este potentialul pentru businessul tau online? Vizibilitatea si relevanta mesajelor pe care le transmiti catre publicul tinta sunt elemente cheie pentru succesul comunicarii online. Prezentarea iti va oferi cateva solutii simple care iti pot aduce rezultate din businessul online.
14:15 - 14:45 Pauza Networking
14:45 - 15:10 Ionut Cocias - Productivitatea individuala si tehnologia
Exista nenumarate cursuri si carti de crestere a productivitatii personale si de imbunatatire a managementului timpului; in acelasi timp exista multe instrumente digitale care te pot ajuta in aceste scopuri. Aceasta prezentare va aduce cateva metode practice pentru a castiga timp si eficienta in munca de zi cu zi folosind ambele instrumente.
15:10 - 15:35 Lucian Daia - Cloud-ul: o tehnologie esentiala companiilor moderne
Platformele de cloud au evoluat de la statutul de tehnologie de nisa la cel de componenta esentiala majoritatii produselor software. In aceasta sesiune vom analiza cum Microsoft Azure va poate ajuta sa reduceti costurile, dar si sa va modernizati procesele din companie prin automatizare.
15:35 - 16:00 Irina Vijoli - Cum sa iti mentii afacerea profitabila si competitiva folosind platfoma de cloud computing Azure
Tehnologia avanseaza rapid si este in continua schimbare – solutii valabile acum 2-3 ani devin invechite rapid in timp ce analistii se intrec in a face predictii despre viitor. Cum poti face ca tehnologia sa devina aliatul afacerii tale chiar si in aceste conditii? Cum o poti folosi ca sa generezi profit, sa ramai competitiv si sa ai clienti mereu multumiti ? Prezentarea de mai sus va ofera cateva raspunsuri simple si eficiente in acest sens.
16:00 - 16:30 Networking
Sesiune de networking pe finalul evenimentului.
 
Va multumim tuturor celor care ati participat la eveniment!